30.03.2012 12:34

ŽIVOTODÁRNÉ SÍLY 27.-29.4.

 

ŽIVOTODÁRNÉ SÍLY

 

Termín: 27. – 29. dubna 2012

 

Budeme MÍT ČAS DOPŘÁT SI NÁDECH.

 

Kurz, na kterém si vyzkoušíme jeden den připravovat a jíst čerstvou stravu (syrovou, tedy nevařenou).

Dopřejeme si vzácné chvíle vítání vycházejícího slunce, putování kolem Lenivé hory, probouzení vlastních sil a elánu, oživování niterné potřeby dělat v životě, co nás těší. Prožít tanec i ztišení mysli. Být v přítomnosti. Nechat se inspirovat setkáním s dalšími zúčastněnými bytostmi. Možná i trochu práce a tvoření v krajině, kterou má za domov jedna rodinka.

 

V chaloupce na krásné samotě v Chřibských hvozdech. Bohuslavice u Kyjova.

Tam, kde ucítíš srdce svého tep i rytmus Země.

 

Spát můžete v podkroví domku, maringotce, venku na zastřešeném pódiu, klidně i ve stanu blíže hvězdám.

 

Jídlo

V pátek vám pomůže najít cestu k nám vůně již připravené večeře.

V sobotu nám Anna představí životodárnou čerstvou stravu. Společně s ní připravíme i sníme jídlo darované Zemí, prohřáté Sluncem.

Jídlo na neděli bude nakoupeno. Společně ukuchtíme v duchu dobrovolnickém, vegetariánsky, s hojností čerstvých darů země.

 

Začátek v pátek v 18:30. Kdo pojede z Brna, vhodný vlakový spoj je 16:48. Můžete samozřejmě přijet i dříve). Na nádraží v Bohuslavicích bude posel, který vám ukáže cestu. Chůzí necelé 2 km. Na pozemkové mapě na internetu můžete místo kurzu najít pod adresou: Bohuslavice 4315, Kyjov 69655.

Konec v neděli po 14h. Vlak do Brna odjíždí 14:29. Můžete samozřejmě zůstat i déle.

 

Bude se hodit: karimatka a spacák, oblečení na prográmek uvnitř, oblečení do přírody (která může být za mokra blátivá, za tepla zase svádivá ke svalení se do trávy).

Může a nemusí být vlastní miska, lžíce a hrneček.

 

Cena: 1240Kč

 

Přihlášky: zmalotova@centrum.cz

                   608 522 279

Stránky k nahlédnutí: https://hajek.webnode.cz

Pomůže nám, když se přihlásíte brzy, nejpozději do 23. 4. abychom v klidu vše nakoupily a připravily oázu Ráje pro všechny příchozí.

 

Těší se na Vás Zdenka a Anna.

 

Anna Hýžová

K syrové stravě jsem došla tak, že jsem řešila zdravotní problémy.
Postupně jsme měnila jídelníček, takže jsem získávala praktické osobní zkušenosti, hodně jsem studovala různé výživové směry.
Díky přechodu na syrovou stravu se můj zdravotní stav hodně zlepšil,
a tak jdu touto cestou, kterou vnímám jako naprosto přirozenou.
Nejsem žádný fanatik, lidem jen ukazuji, jak si mohou takovou stravu užívat, ale díky tomu mohou dojít ke zdraví:-).
Mám ráda přírodu a dlouhé procházky, ráda pracuju na zahrádce, ráda cestuju po Čechách, Moravě a Slovensku, lákájí mě některé země Evropy.
Věnuji se zeleným potravinám a etikoterapii.

 

Zdenka Malotová (Indiánka lesa)

Můj život odráží rozhodnutí uskutečnit své životní touhy. Splnil se mi sen žít v dřevěném domku u lesa, zkrášlovat krajinu, pečovat o zahrádku, být venku a plynout časem východu a západu slunce. V soužití s mužem, který je mi nejbližší bytostí, dětmi, velkými učiteli.

Mám zkušenosti v oblasti zážitkové pedagogiky, výchovy v přírodě, jógy, zajímám se o permakulturu, životodárné cesty ve výživě, o zušlechťování těla pohybem, duchovní směry otevírající nové rozměry lidského vědomí a lidských schopností. Věnuji se alternativním cestám ve výchově, podporuji život ve svobodě, život Dobrý a Radostný, Zemi ochraňující.

 

Pokud byste někomu chtěli poslat veselý a barevný leták, můžete si jej stáhnout zde: ŽIVOTODÁRNÉ SÍLY pozvánka.pdf (409 kB)

Informace výše uvedené jsou pak také ke stažení a přeposlání v textové podobě zde: ŽIVOTODÁRNÉ SÍLY podrobné info.doc (35 kB)

 

—————

Zpět


Kontakt

Zdenka Doubravka, Petr Kubala

774 11 33 58