12.05.2012 17:42

ŽIVOTODÁRNÉ SÍLY, 8. - 10. června 2012

 

Jsi zván na pár dní života v dřevěném domku zatepleném ovčí vlnou. Uvidíš fungující systém získávání elektřiny z fotovoltaických panelů, občerství tě voda ze studny a získáš inspiraci v permakulturní zahradě a ovocném sadu spásaném ovečkami.

Obklopeni přírodou BUDEME MÍT ČAS na vědomé prožívání přítomnosti, naslouchání přirozenému tepu Země. A také na oslavu vycházejícího slunce, putování kolem Lenivé hory, cvičení jógy, možná i tanec a smysluplnou práci. Vyzkoušíme si přípravu vitariánské živé stravy.

 

Přejeme si zde oživit potřebu vymanit se ze vzorců závislosti a manipulace, potřebu jít v životě cestou udržitelnosti. Vyzdvihnout blahobyt láskyplného soužití a tvořivé seberealizace. Být posly mírových řešení v nás, kolem nás a na celé „naší“ Planetě.

Realizovat dobro, jak jen to jde.

 

Místo: v chaloupce v Chřibských hvozdech za Bohuslavicemi u Kyjova.

 

Spát můžete v podkroví domku, maringotce, venku na zastřešeném pódiu, klidně i ve stanu blíže hvězdám.

 

Jídlo připravujeme čerstvé – vitariánské, můžeme nabídnout i vegetariánské či makrobiotické. Podle zájmu Vás přihlášených.

 

Začátek v pátek v 18:30. Kdo pojede z Brna, vhodný vlakový spoj je 16:48. Můžete samozřejmě přijet i dříve. Chůzí z nádraží v Bohuslavicích necelé 2 km. Na pozemkové mapě na internetu můžete místo kurzu najít pod adresou: Bohuslavice 4315, Kyjov 69655.

Konec v neděli po poledni. Můžete samozřejmě zůstat i déle.

 

Bude se hodit: karimatka a spacák, baterka, přezůvky, oblečení na prográmek uvnitř, oblečení do přírody. Může a nemusí být vlastní miska, lžíce a hrneček.

 

Cena: 1240Kč

 

Přihlášky: zmalotova@centrum.cz                mob. 608 522 279

Stránky k nahlédnutí: https://hajek.webnode.cz

 

Pomůže nám, když se přihlásíš brzy, abychom v klidu vše nakoupili a připravili pelíšek i pro Tebe.

 

Těší se na Tebe Zdenka, Petr, Jasmínka a Modřínek

 

 

Zdenka Malotová (Indiánka lesa)

Můj život odráží rozhodnutí uskutečnit své životní touhy. Splnil se mi sen žít v dřevěném domku u lesa, zkrášlovat krajinu, pečovat o zahrádku, být venku a plynout časem východu a západu slunce. V soužití s mužem, který je mi nejbližší bytostí, dětmi, velkými učiteli.

Mám zkušenosti v oblasti zážitkové pedagogiky, výchovy v přírodě, jógy, zajímám se o permakulturu, životodárné cesty ve výživě, o zušlechťování těla pohybem, duchovní směry otevírající nové rozměry lidského vědomí a lidských schopností. Věnuji se alternativním cestám ve výchově, podporuji život ve svobodě, život Dobrý a Radostný, Zemi ochraňující.

 

—————

Zpět


Kontakt

Zdenka Doubravka, Petr Kubala

774 11 33 58